Servicii foto corporate – fotografie aeriană

În piața imobiliară foarte competitivă, fotografia aeriană este cea mai bună metodă de a obține o imagine atractivă de ansamblu a unei proprietăți, evidențiind-o în raport cu mediul său, pozitionând-o în contextul unui cartier. Imaginile impresionante realizate cu drona reprezintă un element-cheie pentru îmbunătățirea calității procesului de vânzare.
Nimic nu promovează mai bine o proprietate decat decât vederea de sus a acesteia, plasarea în context și evidențierea avantajelor sale precum infrastructura, împrejurimile, locația, proporțiile, orientarea și elementele apropiate (clădiri, case, drumuri de acces, păduri , parcări, piețe, etc.).
Dacă in trecut, astfel de imagini aeriene puteau fi obținute numai prin utilizarea unor metode costisitoare precum elicopterele, acum ne bucurăm de avantajul scăderii costurilor acestor proiecte de fotografie aeriană, deoarece drona este un instrument accesibil, ușor de utilizat, care permite realizarea de fotografii panoramice și filmări aeriene la calitate HD.
Fotografiile si filmările aeriene realizate cu drona îmbunătățesc ratele de succes ale vânzării, prezentând clienților potențiali o imagine de ansamblu asupra proprietății cu imagini atrăgătoare și clipuri extraordinare de scurtă durată.