fbpx

Servicii complete fotografie – video pentru nunta voastră

Fotografie nuntă în București

Căutați un profesionist în fotografie de nuntă în București, care să documenteze povestea zilei voastre speciale prin imagini artistice? Vizitați galeria noastră cu  fotografii surprinse la cununia civilă, în ziua nunții sau la sesiunea trash the dress. Veți găsi imagini încărcate cu emoție, gesturi, tradiții, momente imperfecte dar frumoase tansformate în fotografii care vorbesc despre voi.

Emoții, îmbrătișări, fericire, lacrimi de bucurie… surprindem în fotografii toate momentele nunții voastre, începând cu pregătirile, până la finalul petrecerii. De peste cincisprezece ani fotografiem și filmăm evenimente. Ne bucurăm împreună cu voi, trăim aceleași emoții, punem toată pasiunea în documentarea foto și video a evenimentului vostru. Suntem fericiți pentru voi.

Înaintea nunții vă propunem o sesiune foto de „probă” care, de fapt, are ca scop familiarizarea voastră cu aparatul de fotografiat /camera de  filmat și cu noi. Este o sesiune foto în care ne împrietenim, învățăm să avem încredere și ne cunoaștem mai bine. Astfel, în ziua nunții, veți fi relaxați, spontani și fericiți, iar noi vom ști care sunt dorințele voastre.

Pachete fotografie nuntă și servicii video complete – fotograf profesionist

Putem crea un pachet foto – video  complet, în care să includem fotografierea și filmarea cununiei civile, sesiunea foto „before the wedding” sau „trash the dress” precum și ziua nunții. Puteți alege din oferta noastră doar acele servicii care vi se potrivesc, nu sunt obligatorii ședința foto „trash the dress” sau sesiunea „save the date”. La final veți avea cele mai frumoase imagini montate ca într-o poveste în albumul nunții voastre.

Suntem fericiți cînd clienții noștri sunt multumiti de munca noastră, când fotografiem cele mai importante momente din viața lor. Am legat prietenii cu mulți dintre tineri la evenimentele cărora am avut onoarea să particip ca fotograf de nuntă. Știu cât de importante sunt aceste amintiri pentru mire și mireasă, pentru părinții lor, pentru familiile lor. Prin amintiri învățăm să cunoaștem lumea, învățăm să iubim viața, să ne acceptăm. Să ni le povestim cu bucurie peste ani, prin fotografii…

Dacă sunteți în căutarea unui fotograf nuntă în București sau oriunde în România și v-au convins fotografiile din portofoliul meu, mă puteți contacta oricând.

Îmi place să spun că viața noastră se povestește în fotografii. Asta fac fotografiile – spun o poveste. O poveste atât de puternică încât nu are nevoie de cuvinte.

%d blogeri au apreciat: