Căutați un profesionist in fotografie de nunta in Bucuresti, care sa documenteze povestea zilei voastre speciale in imagini artistice? Vizitati galeria noastra cu  fotografii surprinse la cununia civila, in ziua nuntii sau in sesiunea trash the dress. Veti gasi imagini incarcate cu emotie, gesturi, traditii, momente imperfecte dar frumoase tansformate in fotografii care vorbesc despre voi.

Emotii, imbratisari, fericire, lacrimi de bucurie… surprindem in fotografii toate momentele nuntii voastre, incepand cu pregatirile, pana la finalul petrecerii. De peste cincisprezece ani fotografiem si filmam evenimente. Ne bucuram impreuna cu voi, traim aceleasi emotii, punem toata pasiunea in documentarea foto si video a evenimentului vostru. Suntem fericiti pentru voi.

Inaintea nuntii va propunem o sesiune foto de „proba” care, de fapt, are ca scop familiarizarea voastra cu aparatul de fotografiat /camera de  filmat si cu noi. Este o sesiune foto in care ne imprietenim, invatam sa avem incredere si ne cunoastem mai bine. Astfel, in ziua nuntii, veti fi relaxati, spontani si fericiti, iar noi vom sti care sunt dorintele voastre.

Putem crea un pachet foto – video  complet, in care sa includem fotografierea si filmarea cununiei civile, sesiune foto „before the wedding” sau „trash the dress” precum si ziua nuntii. Puteti alege din oferta noastra doar acele servicii care vi se potrivesc, nu sunt obligatorii sedinta foto „trash the dress” sau sesiunea „save the date”. La final veti avea cele mai frumoase imagini montate ca intr-o poveste in albumul nuntii voastre.

Viața noastră se povestește în fotografii. Asta fac fotografiile – spun o poveste. O poveste atât de puternică încât nu are nevoie de cuvinte.