Fotografie imobiliară, Airbnb, fotografii  aeriene, arhitecturale și clipuri de prezentare. Dezvoltatorii imobiliari de pretutindeni încearcă să utilizeze modalități originale de promovare si comercializare a proprietăților din portofoliu. Urmare a creșterii competiției între companiile din sectorul imobiliar, nevoia de fotografii imobiliare profesionale este tot mai mare. Apelând la serviciile unui fotograf specializat în imobiliare veți putea ajunge mai aproape de clienții dumneavoastră prin imagini de calitate.

Fotografia aeriană șfilmările aeriene au apărut ca răspuns la nevoia companiilor de evidențiere prin imagini de calitate. Acestea permit observarea în detaliu sau vizualizarea imaginii de ansamblu a unei proprietați industriale / cartier rezidențial. În piața imobiliară foarte competitivă, companiile apelează la fotografie aeriană si filmări din dronă ca metodă optimă de a obține o imagine atractivă de ansamblu a unei proprietăți. Imaginile impresionante realizate cu drona reprezintă un element-cheie pentru îmbunătățirea calității vânzării. Nimic nu promovează mai bine o proprietate decât vederea de sus a acesteia, plasarea în context și evidențierea avantajelor sale.

Video 360 de grade

O modalitate originală de prezentare a unui cartier rezidențial sau a unui imobil este folosirea video 360. Puteți găsi exemple de filmare 360 de grade în pagina youtube a Sulyok Imaging. Este important să vă asigurați că puteți să prezentați produsele și serviciile oferite  într-o lumină pozitivă. O reprezentare vizuală atractivă a produselor si serviciilor oferite este o modalitate foarte bună de a atrage pe cineva să devină client.
Postând filme 360 de grade sau fotografii interesante din zona recepției, a birourilor sau a locului de luat masa, fotografii în camera de hotel, publicul va începe să construiască o percepție favorabilă asupra mărcii și a produselor Dumneavoastră.
Sulyok Imaging oferă servicii de fotografie imobiliară, Airbnb, clipuri de prezentare, fotografie aeriană șfilmări aeriene cu drona profesională, fotografie industrială.

Indiferent în ce industrie activați, este important să vă puteți promova în mod eficient. Costul serviciilor de fotografiere a imobilelor este influențat de complexitatea proiectului, de numărul de locații sau încăperi ce vor fi fotografiate.

Prețuri servicii fotografie imobiliară – fotografii apartamente, AirBNB, hoteluri, interioare birouri, fotografii arhitecturi si proiecte rezidențiale:

Pentru fotografierea unei încăperi (garsonieră / cameră de hotel / birou) tariful este de 370 LEI / ședință foto de aproximativ o oră. Vor rezulta minimum 50 de imagini digitale diferite din care veți selecta 20 fotografii care vor fi editate.

Pentru apartamente cu până la 4 camere prețul este 420 LEI / apartament – ședință foto de aproximativ o oră. Vor rezulta minimum 70 de imagini digitale diferite din care veți selecta 25 fotografii care vor fi editate în detaliu.

Pentru fotografierea unei case / vile, prețul este de 650 LEI / locație – ședință foto de aprox. 2 ore. Vor rezulta minimum 100 de imagini digitale diferite din care veți  selecta 30 fotografii care vor fi editate în detaliu.

Cost pachet foto + film de prezentare  pentru apartament sau vilă : 850 LEI

Aceste costuri sunt orientative. Contactați-ne pentru oferta personalizată de preț cuprinzând servicii foto & video pentru ansambluri rezidențiale.

Telefon: 0728 007 149