fbpx

Fotograf imobiliare – Airbnb – clipuri de prezentare

Pentru a crește rata de succes a vânzărilor vă punem la dispoziție serviciile noastre: fotografie imobiliară – Airbnb – clipuri de prezentare, fotografii  aeriene, filmări aeriene, fotografii arhitecturale. Dezvoltatorii imobiliari de pretutindeni încearcă să utilizeze modalități originale de promovare si comercializare a proprietăților din portofoliu, având ca scop creșterea vânzărilor și a portofoliului de clienți. Urmare a creșterii competiției în acest sector, nevoia de fotografii imobiliare profesionale este tot mai mare. În contextul actual în care există presiune pe prețuri din partea clienților vă propunem o abordare artistică diferită prin prisma fotografiei arhitecturale și a unor filme de prezentare originale. 

Fotografie imobiliară pentru clădiri de birouri / ansambluri rezidențiale

Vă oferim servicii de fotografiere si filmare profesională pentru toate fazele dezvoltării unui proiect imobiliar, începând cu urmărirea de șantier, pînă la momentul în care apartamentele sunt finalizate și pregătite pentru vânzare. Fotografiile realizate la anumite intervale de timp vor fi editate și livrate în maximum 24 de ore. Aveți astfel posibilitatea de a comunica în timp real pe canalele social media despre stadiul în care se găsesc proiectele imobiliare.  La final vom realiza un film de prezentare a proiectului rezidențial care să fie expus pe canalele de media socială ale companiei. În portofoliul SulyokImaging puteți găsi o parte a proiectelor realizate pentru companii și societăți comerciale: filme de prezentare, clipuri publicitare, reportaje, diverse campanii de publicitate, video corporate.

Fotografii și filmări aeriene imobiliare

Fotografia aeriană șfilmările aeriene au apărut ca răspuns la nevoia companiilor de evidențiere prin imagini spectaculoase. Acestea permit observarea în detaliu sau vizualizarea imaginii de ansamblu a unei proprietați industriale / cartier rezidențial. În piața imobiliară foarte competitivă, companiile apelează la fotografie aeriană și filmări din dronă ca metodă optimă de a obține o imagine atractivă de ansamblu a unei proprietăți. Imaginile impresionante realizate cu drona reprezintă un element cheie pentru îmbunătățirea calității vânzării. Nimic nu promovează mai bine o proprietate decât vederea de sus a acesteia, plasarea în context și evidențierea avantajelor sale: apropierea de metrou, stații RATB, restaurante, posibilități de petrecere a timpului liber.

Video 360 de grade – tururi virtuale video

O modalitate originală de prezentare a unui cartier rezidențial sau a unui imobil este folosirea video 360. Puteți găsi exemple de filmare 360  grade în pagina youtube a Sulyok Imaging. Este important să vă asigurați că puteți prezenta produsele și serviciile oferite  într-o lumină pozitivă. O reprezentare vizuală atractivă a produselor si serviciilor este o modalitate foarte bună de a atrage pe cineva să devină client. Postând filme 360 grade sau fotografii interesante din zona recepției, a birourilor sau a locului de luat masa, fotografii în camera de hotel, publicul va începe să construiască o percepție favorabilă asupra mărcii și a produselor dvs.
 

Fotografii și filmări profesionale – le găsiți pe toate într-un singur loc

Pentru promovarea unui proiect imobiliar va punem la dispozitie: fotografie imobiliară, Airbnb, clipuri de prezentare, fotografie aeriană șfilmări aeriene cu drona profesională precum și fotografie industrială.
Indiferent în ce industrie activați, este important să vă puteți promova în mod eficient. În pagina dedicată celor mai recente proiecte fotografice, veți găsi fotografii realizate pentru proiecte imobiliare, clădiri de birouri / ansambluri rezidențiale. Costul serviciilor de fotografiere a imobilelor este influențat de complexitatea proiectului, de numărul de locații sau încăperi ce vor fi fotografiate.

Apelând la serviciile unui fotograf profesionist specializat în imobiliare veți putea ajunge mai aproape de clienții dvs. prin imagini impresionante.

Prețuri servicii fotografie imobiliară – Airbnb – clipuri de prezentare pentru hoteluri, interioare birouri și proiecte rezidențiale, poze profesionale apartamente

Pentru fotografierea unei încăperi (garsonieră / cameră de hotel / birou) tariful este de 370 LEI / ședință foto de aproximativ o oră. Vor rezulta minimum 50 de imagini digitale diferite din care veți selecta 20 fotografii care vor fi editate. Pentru apartamente cu până la 4 camere prețul este 450 LEI / apartament – ședință foto de aproximativ o oră. Vor rezulta minimum 70 de imagini digitale diferite din care veți selecta 25 fotografii care vor fi editate în detaliu. Pentru fotografierea unei case / vile, prețul este de 650 LEI / locație – ședință foto de aprox. 2 ore. Vor rezulta minimum 100 de imagini digitale diferite din care veți  selecta 30 fotografii care vor fi editate în detaliu. Cost pachet foto + film de prezentare  pentru apartament sau vilă : 850 LEI

Fotografii / fotograf  imobiliare, hoteluri, pensiuni, domeniul HORECA, showroom-uri de mobilă

  • Costul pentru fotografii imobiliare, hoteluri, pensiuni, domeniul HORECA începe de la 350 EUR pe locație;
  • Prețul final va depinde de dimensiunea locației, numărul de încăperi distincte fotografiate, de numărul de ore petrecute în locație. Contactați-ne pentru o oferă personalizată!
  • Numărul de fotografii pe care le veți primi depinde doar de dimensiunea locației, numărul de camere pe care le vom fotografia, de complexitatea proiectului;
  • Tariful include editarea fotografiilor;
  • Putem face atât fotografii cât și prezentări video cu filmări realizate în interior și în exteriorul locației, cu dronă 4k de ultimă generație.

Costurile de mai sus sunt orientative. Contactați-ne pentru oferta personalizată de preț cuprinzând servicii foto & video pentru ansambluri rezidențiale, clădiri de birouri, hoteluri.

Telefon: 0728 007 149

Argumente pentru angajarea unui fotograf profesionist specializat în imobiliare – Airbnb – clipuri de prezentare:

În perioada informațională de azi, tot mai mulți cumpărători caută următoarea achiziție online. Cele mai recente statistici raportează că 80% – 90% din cumpărători încep căutarea online înainte de a contacta un agent. Altfel spus, când clientul intră în biroul dvs., există șanse mari să fi ales deja apartamentul / imobilul . Cu o ofertă imobiliară uriașă, un cumpărător va petrece nenumărate ore parcurgând sute de înregistrări online. Când un utilizator răsfoiește listările online, care este ingredientul de marketing care îl va atrage către lista dvs. mai presus de toate celelalte? Imaginea! Cumpărătorii sunt atrași de fotografii. Dar în timp ce o fotografie profesională va atrage mai mulți vizitatori, o imagine necalitativă va îndepărta potențialii cumpărători.

Fotografie imobiliară – Airbnb – Horeca – fotografii industriale – clipuri de prezentare

Dezvoltatorii imobiliari devin tot mai exigenți cu privire la modul în care proprietățile lor sunt comercializate. Angajând un fotograf specializat în  imobiliare vă diferențiați de competitori. Angajatorul / dezvoltatorul imobiliar va aprecia eforturile dvs. de a crește vânzările folosind poze profesionale pentru apartamente. Majoritatea oamenilor consideră că fotografierea imobilelor este facilă. În realitate necesită mai mult echipament, mai multă pricepere și mai mult timp decât alte forme de fotografie. Imaginile sunt ingredientul cel mai important pentru orice campanie de marketing imobiliară de succes. De ce să nu vă asigurați că obțineți rezultate optime? Doriți să vă situați cu un pas înaintea competitorilor? Angajați un profesionist specializat în fotografie imobiliară, Airbnb, clipuri de prezentare și obțineți imaginile de care aveți nevoie. Ne dorim să fotografiem imobilul dumneavoastră!