fbpx

Servicii foto – video pentru evenimente private

Fotograf botez – fotografii evenimente – servicii video botez – fotografii maternitate – ședințe foto nou născuți.

Dacă sunteți în căutarea unui fotograf / videograf de botez,  vă putem oferi servicii foto și video în ziua creștinării bebelușului, începând cu pregătirile și finalizând cu petrecerea de la restaurant.

Botezul este o ceremonie religioasă cu o mare încărcătură emoțională pentru familia noului născut. Este important să vă amintiți bucuria acestei zile prin fotografii profesionale realizate de un fotograf specializat în evenimente.

Pachetul foto include o sesiune foto acasă, pentru a surprinde pregătirea bebelușului, emoțiile părintilor, bucuria nașilor și a bunicilor.

Costul pachetului foto de bază este 150 Euro, fiind inclusă fotografierea slujbei la biserică.

Pachetul foto complet în care sunt incluse: fotografierea pregătirilor, ceremonia religioasă, fotografii în timpul petrecerii și un album foto-carte 20×20 cm, cu 40 de pagini are costul 550 Euro.

Echipa noastră vă poate oferi și servicii video pentru botez. Pentru detalii de cost, vă rugăm să ne contactați la numarul de telefon: 0728007149.

Doriți un pachet complet care să includă sedința foto de maternitate sau sedința foto pentru nou născut? Găsiți exemple în paginile noastre dedicate fotografiei de maternitate si fotografiei de familie / nou născuți.

Fotografii botez – fotograf evenimente – servicii video botez – fotografii maternitate – sedințe foto nou născuți.