fotograf maternitate

Fotograf maternitate

Ședințe foto de maternitate în studio sau lifestyle

Dacă mai ai puțin până la marele eveniment, o ședință foto de maternitate în studio este cel mai frumos dar pe care ți-l poți face. Vom capta acea strălucire specială pe care o ai în așteptarea bebelușului.

Ce ar trebui să pregătești pentru sesiunea foto?

Folosirea recuzitei pentru sesiunea de maternitate va adăuga o atmosferă aparte fotografiilor. Iți sugerăm să aduci câteva obiecte personale ale bebelușului: pantofiori, o imagine ecografică, o carte, hăinuțe și accesorii simpatice. Acestea vor rămâne printre cele mai prețioase amintiri despre emoțiile așteptării unui copil.

Alege serviciile unui fotograf maternitate cu experiență în fotografia lifestyle!

Dacă dorești fotografii care să îți amintească de perioada maternității, îți propunem două pachete foto:

Ședința foto de maternitate cu durata de o oră în care vei putea schimba două ținute. Vor rezulta minimum 100 de imagini unice care vor avea o prelucrare naturală. Dintre acestea, o selecție de 10 imagini va fi editată în detaliu. Costul acestei ședințe foto este 500 lei.

Ședința foto de maternitate în studio durează aproximativ două ore, timp în care vei putea schimba patru ținute. Vor rezulta minimum 100 de imagini unice care vor avea o prelucrare naturală. Dintre acestea, o selecție de 20 de imagini va fi editată în detaliu. Costul acestei ședințe foto este 600 lei.

Îți vom pune la dispoziție rochii din colecția studioului, însă ne-am bucura dacă ai aduce și rochiile tale, pentru varietatea cadrelor.

Dacă dorești, îți oferim servicii de machiaj profesional si coafură.

Sesiunea foto de maternitate poate avea loc în studio sau într-o locație dorită de tine. Ședința foto în studio înseamnă imagini mai studiate, cu o prelucrare foarte atentă, fotografiile surprinzând atmosfera ta specială. Este o ședință realizată cu ținute si accesorii special alese. Sedinta foto de tip lifestyle, sau semi-documentar, se face la domiciulul clientului sau în orice alt loc relaxat. Încercăm să surprindem emoția, momentele de tandrețe, aura specială pe care ți-o oferă perioada maternitații.

Pentru viitoarele mame care își programează ședința foto profesională în perioada sărbătorilor de iarnă, studioul nostru pregătește în fiecare an trei decoruri unice.

Te invităm să programezi o ședință foto de maternitate în studio sau outdoor pentru a surprinde în fotografii emoțiile celei mai frumoase așteptări!

Pachete foto complete: maternitate, fotografii nou născut, fotografii la botez, album foto-carte

Sulyok Imaging este un studio foto profesional situat în București. Îți putem oferi pachete complete cu servicii foto și video, incluzând fotografii de maternitate, sesiune foto pentru nou născut, fotografii în ziua botezului si filmarea acestor momente speciale. Cireașa de pe tort este albumul printat cu fotografii selectate de voi. Realizarea grafică a albumului este unică, încercăm să creăm povestea botezului prin imagini.

Pentru că bucuria se simte acum dar se retrăiește peste ani, răsfoind albumele familiei. Prin amintiri învățăm să cunoaștem lumea, învățăm să iubim viața, să ne acceptăm. Să ni le povestim cu bucurie prin fotografii de maternitate … 

share: