Fotografii aeriene drona. Fotografie aeriana din drona. Sulyok Imaging ofera servicii video - filmari aeriene pentru evenimente, hoteluri, întreprinderi, hale industriale, agricultura, imobiliare. Realizam clipuri de prezentare si reclame web.
iunie 20, 2019

Filmări și fotografii aeriene din dronă profesională

Filmări și fotografii aeriene din dronă profesională, oriunde in Romania: https://vimeo.com/285355990

Imaginile impresionante si filmările aeriene realizate cu drona reprezintă un element-cheie pentru îmbunătățirea calității vânzării.
Nimic nu promovează mai bine o proprietate decât vederea de sus a acesteia, plasarea în context și evidențierea avantajelor sale.
În trecut, astfel de filmari aeriene puteau fi obținute numai prin utilizarea unor metode costisitoare precum elicopterele. Acum ne bucurăm de avantajul scăderii costurilor pentru proiecte de fotografie aeriană si filmari din dronă. Drona este un instrument accesibil, ușor de utilizat, care permite realizarea de fotografii panoramice și filmări aeriene la calitate HD.

Oferim filmări și fotografii aeriene din dronă profesională la rezoluție 4K, full HD în București și în restul țării, cu aplicabilitate în: imobiliare, agricultură, domeniul hotelier, evenimente corporate și private.

RECENT POSTS